THE PIZZABUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Pizzabus. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 19:27 Super lekker! Hier ga ik zeker nog eens bestellen. Dus een echte aanrader.
9 feb 2024 om 22:02 Pizza niet meer warm en geen calzone smaak. Bezorger was bij de verkeerde parkeerplaats, Al met al niet voor herhaling vatbaar helaas.
27 jan 2024 om 8:59 Het eten was heerlijk en prima op tijd bezorgd.
18 nov 2023 om 9:44 Weer goed zoals altijd en een leuke compensatie gekregen voor iets wat de vorige keer mis ging :) dankjewel
9 okt 2023 om 11:36 Ik vind de pizza s die ik bij de bus afhaal of daar terplekke eet , lekkerder dan de bezorgde pizza.Daarvan was de bodem tamelijk dun en vrij vettig.Ik vind een dikkere bodem lekkerder.
25 aug 2023 om 19:47 Ik bestel geregeld hier pizza's maar de laatse 2 x is de calzone wel erg aan de vettige kant.
22 jul 2023 om 13:16 Lekkere pizza’s! De bezorgster was vriendelijk en ondanks de afstand waren de pizza’s nog warm
22 jun 2023 om 20:05 Bestelling kwam sneller dan verwacht! Heel fijn want we hadden honger. De pizza was heel erg lekker. Dunne krokante bodem, lekkere saus en verse champignons. Dunne bodem en daardoor niet zo heel voedzaam. Voor de grote eter: bestel een extra mee ;)
15 jun 2023 om 19:13 De pizza was echt heerlijk, en lekker warm Gezien de korte bezorg-afstand vond ik de bezorgtijd wel wat lang, 65 min, voor 1 pizza, op donderdagavond. Maar voor herhaling vatbaar
12 mei 2023 om 22:03 Perfect!
3 apr 2023 om 15:37 Helaas bij de 2e bestelling ook weer iets mis gegaan.. jammer
24 mrt 2023 om 17:49 Wat mij betreft met afstand de beste bezorg pizza van Sittard en omstreken. Door de afstand Geleen - Sittard niet helemaal warm maar zelfs dan vele malen lekkerder dan de opties in Sittard zelf.